Качествена и надежна хлагоизолация на подземни гаражи

Хидроизолация на подземни гаражи цени

Подземните части на сградите се нуждаят изключително много от качествена и надеждна хидроизолация, която да защити както външните, така и вътрешните стени от въздействието на влагата, идваща от подпочвени и дъждовни води.

Когато подземните части на една сграда се използват за гараж, влагоизолирането на вътрешните части е особено необходимо, като качеството на изолацията трябва да бъде такова, че да отговори на изискванията за максимална влагонепропускливост.

Тъй като изолацията на подземен гараж е изложена на постоянен натиск и налягане от земните слоеве, нейното качество, като материали и полагане е особено важно. Имайте предвид, че този вид работа по тези съоръжения е много по-трудоемко, в сравнение с изолирането на покривните конструкции, например, поради което е необходимо да потърсите задълбочен професионален подход и особено внимание при изграждането на влагозащитата.Кое определя качеството при изолация на подземни гаражи?

Високата надеждност и дълъг експлоатационен живот на изолацията на подземни гаражи зависи в огромна степен от качеството на бетонните основи. При тяхното изграждане е важно да бъде използван бетон от по-висок клас, като към него задължително бъдат добавени компоненти, които ще повишат неговата влагонепропускливост.

  • За да може изолацията да бъде положена плътно, без абсолютно никакви пукнатини и процепи е важно основата на подземния гараж да бъде гладка и равна, като при необходимост може да се направи изравнителна замазка с дебелина 2-3см.
  • При хидроизолация на подземни гаражи, дебелината на използваните пластове влагоизолирираща мембрана зависи от вида на използвания материал и количеството воден напор, на който тя ще бъде подложена.
  • При подготовката за полагане на изолация на подземен гараж е важно да се обработят фугите, образувани при прекъсване на бетона, като се запълнят и уплътнят със специално предназначени за целта PVC ленти.

Валфорс ЕООД - качеството, което заслужавате на разумна цена

Ние от ВалФорс не само знаем всички тези неща, но ги прилагаме на практика винаги, когато изграждаме хидроизолацията на едно толкова важно помещение, каквото е подземният гараж.

Ние използваме най-добрите съвременни материали и препоръчваме тяхната употреба на всички свои клиенти.

При влагоизолация на подземни гаражи, ние използваме битумни и рулонни мушами, които се полагат чрез газопламъчно залепяне, а също работим и със самозалепяща се бетонна изолация или еднопластова бентонитова.

Безапелационно качество на супер цена при ремонт или хидроизолация?

Свържете се с нас, за да ви консултираме кое е най-доброто решение за вас! Напълно безплатно!