Изберете Валфорс за вертикални стени и хидроизолацията им

Хидроизолация на вертикални стени

Всеки, който някога е обитавал първи или приземен етаж на сграда може да каже, колко неприятен спътник е влагата и как тя може да унищожи уюта и приятния интериор на помещенията.

Влагата има неприятното свойство да се просмуква отвън през стените и да прониква до вътрешните помещения, разрушавайки мазилките и оставяйки своята неприятна миризма на плесен.

Сградите, строени отдавна рядко притежават качествена хидроизолация, особено на основите и стените на приземните етажи.Именно те страдат най-сериозно от просмукването на влага и те са тези, които най-често се нуждаят от полагането на нова и качествена влагоизолация. Липсата на ефективна изолация на тези части от сградата може да разруши мазилките и стените до такава степен, че да подкопае носещите елементи, застрашавайки целостта на цялото съоръжение и живота на хората в него.

Защо вертикалните стени се нуждаят от хидроизолиране?

Когато основите или приземните стени на една сграда, била тя жилищна, административна или стопанска са разрушени от постоянното въздействие на водата (дъждовна или подпочвена), те трябва да бъдат ремонтирани, укрепени или изградени отново, като съвместно с тази дейност задължително трябва да се положи качествен хидроизолационен материал.

Начинът, по който ще се пристъпи към ремонтните дейности зависи от степента на разрушенията, а материалите, които ще се използват трябва да бъдат подбрани много внимателно, за да се осигури максимална устойчивост срещу новото нашествие на водата.

Как да отстраним проблема при влага в дома или офиса?

Понякога се предприемат стъпки по изолиране на вътрешните стени в помещенията на приземните етажи. Това в някои случаи е достатъчна мярка, но при постоянно въздействие на водата от външната страна на сградата, това решение е частично и е само въпрос въпрос на време, разрушената външна мазилка да допусне ново образуване на влага, което дори да не забележите под формата на грозни петна и водни капки ще усетите чрез, така познатата неприятна миризма.

При хидроизолация на вертикалните стени на сгради вече се използват най-иновативните и ефективни материали, разработени на базата на последните тенденции в областта на строителните дейности. Те позволяват да бъдат използвани дори в най-тесните и труднодостъпни части на сградата. Най-качествената хидроизолация на вертикални стени може да Ви предложи единствено опитна и коректна фирма, занимаваща се с ремонт на покриви и хидроизолации, като за вас остава грижата да я откриете, а за нея – всичко останало.

Безапелационно качество на супер цена при ремонт или хидроизолация?

Свържете се с нас, за да ви консултираме кое е най-доброто решение за вас! Напълно безплатно!