Качествена хидроизолация на тераси и балкони

Хидроизолация на тераси и балкон на ниски цени

Терасите и балконите, особено, когато не са обособени, като жилищни помещения са съоръжения, подобни на покривните конструкции. Те са изложени на постоянното въздействие на дъжд, сняг, високи и ниски температури, вятър, градушки, индустриално замърсяване и пряка слънчева светлина.

Всички тези атмосферни влияния водят да деформиране и разрушаване на бетонната основа на терасата. Особено при големи температурни амплитуди с образуване на заледяване и последващото му разтопяване се образуват пукнатини в бетонната плоча, които могат да доведат до нейното разрушаване, както и да допуснат проникването на влага във вътрешните помещения.

Защо е нужна хидроизолация на тераса?

Терасата, като открито съоръжение се нуждае изключително много от качествена и надеждна хидроизолация, която да предпази не само откритите части, но и вътрешните помещения от проникването на вода и образуването на плесен и мухъл.

Хидроизолацията трябва да се положи преди изграждането на окончателна настилка, била тя керамични плочи или друг декоративен материал. Това е особено важно в случаите, когато терасата е облицована с керамични материали и същевременно се намира над отопляеми вътрешни помещения, тъй като голямата температурна разлика през зимния сезон води до разширения, вследствие на които се образуват пукнатини в бетонната конструкция.

Професионални услуги от Валфорс на страхотно качество и напълно разумна цена

Ние от ВалФорс, като фирма, специализирана в ремонт на покриви и изграждане на различни видове хидроизолации ви гарантираме, че заемайки се с хидроизолация на терасата във вашия дом или офис ще и осигурим най-надеждната и дълготрайна защита от влага. Ние работим с най-иновативните материали и използваме техники на полагане, които са доказали своята ефективност през годините във всички наши обекти.

Ние спазваме стриктно всички етапи и механизми на действие при полагането на хидроизолация на тераси и балкони, за да Ви гарантираме, че те няма да се нуждаят от нов ремонт в продължение на дълги години.

При хидроизолация на тераси, ние изпълняваме всички действия, включващи подготовка, полагане и довършителни дейности, в това число полагане на изравнителни замазки, запълване на фуги, цепнатини и отвори за кабели. Ние препоръчваме полагане на двойна хидроизолация при изолиране на открити тераси, за да повишим нейната ефективност и експлоатационен период.

Безапелационно качество на супер цена при ремонт или хидроизолация?

Свържете се с нас, за да ви консултираме кое е най-доброто решение за вас! Напълно безплатно!