Измазване на комини от всякакъв тип

Ремонтирането на покрива е нещо, с което голяма част от хората са се сблъсквали. Той обикновено е предизвикан от сериозни причини, като основната е теч, който носи влага, причинява мухъл и поврежда сградата в основи. Частта, която обаче често се пренебрегва е така нареченото измазване на комини. Това е голяма и често допускана грешка.

Ние от Валфорс сме специализирани в дейностите по поправяне на покриви, мазането на комини, хидроизолация, подмяна на улуци, монтаж на шапки за комини и редица други строително-ремонтни дейности за вашия покрив.

Услуги по измазването на комини

Измазване на комини

Мазането на комини е услуга, която се съчетава с основните дейности по поправяне на покриви, поставяне на шапки за комини и хидроизолация. Те разбира се могат да бъдат предоставени и като отделни компоненти при нужда от страна на клиента.

Мазането на комини е услуга, която се съчетава с основните дейности по поправяне на покриви, поставяне на шапки за комини и хидроизолация. Те разбира се могат да бъдат предоставени и като отделни компоненти при нужда от страна на клиента.

Валфорс ЕООД предлага вътрешно и външно измазване. Ние използваме техники, които са част от съвременните методи за строителство, а също така използваме и най-добрите и висококачествени материали, предлагащи се на пазара.

Защо Валфорс?

Екипът на Валфорс ЕООД е съставен само от доказали се професионалисти и експерти. Личностният подход, експертното мнение и начин на работа са задължителни, защото отлично знаем колко важно е това в работата на един специалист. Професионалната работа е от изключителна важност, за да се избегне просмукването на вода в един комин, след неговото мазане.

Пренебрегването на облицоването на комина или неправилното поставяне на неговата шапка, водят до течове, влага, мухъл и бавното разрушаване на целия комин, а също така и на част от покрива.

Дългогодишен опит в облицоването на комини

Валфорс е дългогодишен лидер в сферата на услугите касаещи вашия покрив. Разполагаме с над 10 години професионален опит и смело можем да заявим, че сме от топ фирмите на пазара в София, които бързо, експертно и без забележки ще извършат желания от вас ремонт.

Заедно с дейностите по поправяне, предлагаме комплексно и всички съпътстващи тази операция услуги като облицоване на комини, поставяне на шапки на комин и много други. Всички, предлагани от Валфорс ЕООД София услуги са с гарантирано качество и разбира се, приемлива за нашите клиенти цена. Доверявайки ни се ще получите топ качество и комин, който дълги години няма да ви създава никакви неприятности.

Ремонтни дейности за комини в София

Измазване на комини

Направата на шапки за комини, облицоването на комини и дейностите по поправянето им са от изключителна важност и изобщо не се залъгвайте, че това е лесна работа, която може да бъде отложена или да я свършите сами. Професионалният опит е задължителен защото пипкавостта и комплексността на тази дейност е нещо, което го изисква.

Експертите ни ще се погрижат за всеки проблем при ремонт на покривни конструкции, а в случай на нужда от решения за комини това са:

  • Вътрешното мазане на комина;
  • Мазилка на бетонното тяло;
  • Метална обшивка;
  • Външно измазване;
  • Изграждане и монтаж на шапки за комини.

Екипът на Влафорс предлага пълен пакет от дейности по поправянето на покрива, а също така и цялостна хидроизолация за вашия дом. Ние държим на прецизността, професионализма и качеството на работа. Удовлетвореността на нашите клиенти е задължителна и Валфорс никога не я подлага на съмнение.

Безапелационно качество на супер цена при ремонт или хидроизолация?

Свържете се с нас, за да ви консултираме кое е най-доброто решение за вас! Напълно безплатно!