Защо ВАЛФОРС ООД предпочита да работи с битумна хидроизолация?

Битумна хидроизолация – дълъг живот и топ качество

битумна хидроизолация

Битумната хидроизолация е един невероятно рентабилен и ефикасен начин да осигурите страхотна защита на своя дом, вила или сграда.

Битумът е материалът, който най-често се използва при хидроизолирането на различни съоръжения, като това могат да бъдат, както сгради (жилищни и такива с обществена значимост), така и пътни съоръжения, мостове, басейни и други.

Всяка част от една сграда подлежи на хидроизолиране - от основите до покривната конструкция, в това число и хоризонталните и вертикални части, а също и терасите, подземните гаражи и мазетата.

Битумните изолационни материали не губят своята популярност, защото са доказали своята устойчивост при всякакви условия. Подобренията при производството на битумни хидроизолационни материали водят и до улеснение при полагане на хидроизолация на покриви. По този начин не само се осигурява завидна надеждност и устойчивост, но и се пести много време.

Най-качествените материали за хидроизолация са полимерните модифицирани битумни материали, които са значително по-устойчиви на неблагоприятни въздействия и са много по-дълготрайни във времето. Този вид битумни решения в хидроизолацията са познати и като APP модифициран битум и неговите предимства пред хидроизолационните мушами от окислен битум са безспорни.

Високите качества на битумната хидроизолация от горепосочения тип са и резонната причина именно АРР да се използва много по-често и със значително по-широко приложение в изолирането от влага на сгради и съоръжения.

Защо ВАЛФОРС ООД предпочита да работи с битумна хидроизолация?
защо битумна хидроизолация

Листовите изолации, изработени от модифициран битум притежават висока топло устойчивост – до 130-150˚С. Това ги прави предпочитан материал при изграждането на хидроизолация на вертикални настилки и покриви с голям наклон, тъй като при тях няма опасност от деформиране, вследствие омекване и вискозно протичане на битума, под въздействие на силното слънце.

Модифицираните битумни материали позволяват да бъдат полагани в най-горешите месеци от годината - при тях опасността от омекване и разтичане на материала е сведена до минимум. Това е и основната причина, битумните мушами да се използват при изграждане на хидроизолация на плоски покривни конструкции, с основа стоманобетон.

Ние използваме и препоръчваме именно този материал при хидроизолация заради неговите доказани предимства, пред всички останали влагоизолиращи материали.

Използваме битумни мембрани при изолиране от влага на:

  • Плоски и наклонени покриви;
  • Тераси;
  • Хидроизолация на басейни;
  • Мостове и други пътни съоръжения;
  • Вътрешни и външни стени;
  • Основи на сгради;

Доверете се на ВАЛФОРС ООД при нужда от качествена битумна хидроизолация

Екипът на Валфорс ще се погрижи бързо и ефективно при нужда от битумна хидроизолация на вашия покрив. Ние предлагаме не просто перфекционизъм във всеки аспект на нашата работа, а и страхотно качество на напълно разумна цена.

Безапелационно качество на супер цена при ремонт или хидроизолация?

Свържете се с нас, за да ви консултираме кое е най-доброто решение за вас! Напълно безплатно!