Хидроизолация на основи на цени без конкуренция

Хидроизолация на основи

Основите на всяка сграда са вкопани дълбоко в земята, което ги подлага на постоянното въздействие на влага. Влагата, идваща от подпочвени и дъждовни води може да подкопае основите и да разруши частично или цялостно сградата ако те не са перфектно защитени с качествена хидроизолация.

Важни условия за хидроизолиране на основи

За добрата влагоустойчивост и здравина на основите, значение има и видът на бетона, който ще се използва при тяхното изграждане, като важно условие е, той да бъде от клас, показващ висока влагонепропускливост. Определящо за надеждността на хидроизолацията на основите е също, наличието на изравнителна замазка от пясъчно-циментов разтвор, преди полагане на изолационния материал.

При изграждане на основите на една масивна и тежка сграда е важно да се изследва почвата, в която те ще бъдат вкопани. Освен това е изключително необходимо, към бетона да бъдат добавени съставки, които ще окажат положително влияние върху бетоновата смес и нейната влагонепропускливост.

Дебелината на хидроизолиращия слой и видът на изолационния материал задължително трябва да бъдат съобразени с количеството воден напор, с който сградата ще бъде в контакт постоянно. Това условие, както и всички останали ще гарантират здравината и дългия експлоатационен живот на съоръжението.

Изберете хидроизолация на основи на цени без аналог от Валфорс

хидроизолация на основи цени

Ние сме една от най-добрите фирми, специализирани в ремонт на покриви и полагане на хидроизолация на всякакви съоръжения.

Избирайки нас, вие избирате опитен екип от специалисти, оборудван с най-модерната професионална техника, използващ най-новите и качествени материали.

Когато се заемем с изграждането на хидроизолацията на основите на Вашата сграда, ние гарантираме, че ще получите най-високото качество във всеки един аспект.

Ние ще направим експертен анализ, за да преценим, кои материали и кой принцип на полагане е най-подходящ в конкретния случай, за да гарантираме, че ще получите най-качествената хидроизолация на ниски цени в София от Валфорс.Ние ще подготвим основите и тяхната повърхност с необходимите замазки, така че да гарантира качественото полагане на изолационните мембрани.

Нашият екип ще обработи фугите, получени при прекъсване на бетона, като ги уплътни с предназначените за целта PVC ленти.


При хидроизолирането на външната стена на основите, ние ще използваме само най-добрите материали, сред които:

  • Битумна мушама
  • Битумни пасти
  • PVC ленти
  • Рулонна мушама

Ние ви предлагаме изключително качество на работа, перфектна комуникация и иновативни решения за хидроизолация на основи на цени от най-атрактивен клас в страната и разбира се финален резултат, който ще ви очарова.

Безапелационно качество на супер цена при ремонт или хидроизолация?

Свържете се с нас, за да ви консултираме кое е най-доброто решение за вас! Напълно безплатно!