Хидроизолация, ремонт на покриви и още от ВАЛФОРС ЕООД

Нашата мисия

Разберете за мисията на ВАЛФОРС ООД

Ние създадохме Валфорс, за да обединим всички експерти в сферата на едно място, където да предлагаме най-добрите и качествени услуги на конкурентно способни цени.


Нашият опит

Хидроизолация, ремонт на покриви, метални обшивки - 10 години

Нашите цели

  • Професионална работа
  • Гарантирано качество
  • Надеждност при изпълнение на задачите
  • Качество и професионализъм
  • Висококачествени и надеждни материали
НАД

350

доволни клиента
НАД

100

изпълнени проекта
НАД

10

години опит
НАД

5472

запитвания

Защо да изберете нас?

Услугите, които предлага ВАЛФОРС ООД са сред най-добрите на пазара. Ние сме компания с дългогодишна история, която е съумяла да си изгради завидно реноме и име сред потребителите.

Наш топ приоритет е постоянно да надскачаме себе си и да повишаваме качеството на нашата работа, а респективно и задоволството на нашите клиенти.

Ние отлично разбираме, че най-силната реклама е тази от уста на уста между доволни клиенти и постоянно се стремим да докажем, че не сме случайни хора, които търсят бързи печалби, а сме се фокусирали върху перспективно развитие и стремеж за подобряване на всяка от нашите услуги.

Държим изключително на личния подход при запознаване с клиентската проблематика и винаги консултираме безплатно нашите потребители, за да знаят те кой е най-добрият вариант за тях, без значение дали става въпрос за ремонт или хидроизолация. Именно това осигурява брилянтния краен резултат, на които те се радват с години, без да се притесняват за нищо.

Качество без компромиси

Много компании за ремонт на покриви и хидроизолация предлагат ниски цени, но това е за сметка на качеството, което потребителят получава.

Ние се стремим да осигурим идеален баланс между качество, цена и срок на изпълнение, за да предоставим една изключително рентабилна услуга за нашите клиенти, които ни се доверяват при нужда от ремонтни дейности. За нас е важно това, което създадем да бъде устойчиво, но и да не разори потребителите, защото отлично разбираме икономическата ситуация в България.

Избрали сме да работим само и единствено с качествени материали, защото именно там след подобен тип дейности се появяват материали. Не искаме да правим компромиси, защото знаем, че хората разчитат на нас, за да си осигурят спокойствие, комфорт и уют.

Винаги, когато проектираме бъдещите ремонтни работи ние даваме препоръка за материалите, които ще са най-подходящи в конкретния случай. Това гарантира висока устойчивост и безпроблемна експлоатация за дълги щастливи години.

Безапелационно качество на супер цена при ремонт или хидроизолация?

Свържете се с нас, за да ви консултираме кое е най-доброто решение за вас! Напълно безплатно!