Хидроизолация на плосък покрив цени

Всяка покривна конструкция се нуждае от допълнително положен изолационен материал. Ако при покривите с наклон тази потребност може да бъде минимизирана, то при хидроизолация на плосък покрив е буквално задължителна. Това е особено важен етап от изграждането или ремонтната дейност на съоръжението една покривна конструкция от плосък тип, за да се удържи влагата извън помещенията.

Плоският покрив, макар и с перфектно изградена отводнителна система е мястото, на което водата (дъждовна или под формата на сняг) престоява най-дълго. Това предполага, че бетонът трябва да бъде максимално предпазен от влагата, която някак винаги успява да го разруши, независимо от неговото качество.
Защо е толкова важно да направим хидроизолация на плосък покрив?

Покривът на един панелен блок или кооперация е онази част от цялата сграда, която е най-сериозно изложена на неблагоприятни атмосферни влияния - дъжд, сняг, градушки, високи и ниски температури и ултравиолетови лъчи. Всяко едно от тези природни явления ще намали якостта на бетона и ще доведе до образуването на шупли, през които влагата ще проникне в стените, а от там и в жилищните помещения. Това е причината да е нужно вземането на адекватни мерки срещу амортизацията му.

Решението:

Единственото правилно решение, за да се избегне подобен битов катаклизъм е полагането на качествена изолация на покрив. Добрите строителни фирми използват най-новите технологии, продукти и материали при хидроизолиране на покривни конструкции, за да гарантират максималната устойчивост на съоръжението и то за един сериозен период от време.

Материалите, които най-често се използват при изолирането на плоски панелни покриви са:

  • Влагоизолационни рулонни покрития;
  • Поливинилхлорид(PVC), познато още и като ПВЦ изолация на покриви;
  • Полиуретан;
  • Изолационни мембрани.

Всички тези материали са под формата на готови за полагане изолационни настилки, които се поставят чрез топло (газопламъчно) залепяне или студено полагане, в зависимост от вида на материала.

Валфорс ЕООД ще се погрижи за качествената изолация

Освен вида и качеството на влагоизолационния материал е особено важно и начина на неговото полагане т.е. експертната реализация на самата процедура. Ние от ВалФорс ЕООД Ви даваме възможност да се възползвате от опитна професионална фирма, използваща само най-качествените продукти и работеща с най-модерната и прецизна техника. Тясната специализация на нашия екип от специалисти позволява перфектен начин за справяне с подобни предизвикателства.

С нас, вие не просто ще получите високо качество, отличен подбор на дълготрайни и устойчиви материали за хидроизолация на плоски покриви, а и ще можете да се възползвате от страхотно качество на напълно разумна цена.

Безапелационно качество на супер цена при ремонт или хидроизолация?

Свържете се с нас, за да ви консултираме кое е най-доброто решение за вас! Напълно безплатно!