Най-разпространеното покривно покритие

Ако се чудите кое е най-разпространеното покривно покритие, това без никакво съмнение са керемидите. Те винаги ще намират приложение в строителството на различни сгради и конструкции. Масово покривите на къщите са покрити именно с тях и всеки собственик е наясно, че ще му се наложи в един момент да помисли и за смяна на керемиди като част от реновирането на покрива.

Кога да сменим керемидите на едно покривно покритие?

Как да разберете, че този момент е настъпил? Много лесно! Когато забележите теч или образувало се влажно петно по стените. В тази ситуация потърсете професионална услуга. Да, може би вие или съседа ви имате самочувствието, че ще се справите със смяната на няколко керемиди, но сега ще ви обясним защо не трябва да правите.

Не редки са случаите, при които неопитното око не може да определи източника на теча. Не очаквайте да се качите на покрива, да замените счупените керемиди и да сте си решили проблема. Понякога пукнатините в керемидите са съвсем дребни и незабележими. Те на пръв поглед изглеждат наред, но далеч не са.

Също толкова често се случва течът да се появи на място, където няма повредена керемида. Това е така, защото водата се отцежда и си намира път, който може да е далеч от първоизточника. Трябва да подчертаем и друг важен фактор – ако се качите да отстранявате повредени керемиди на покрива си, рискувате да нанесете още по-големи щети.

Сами разбирате, че смяната на керемиди изглежда много лесна, но само на думи. За да си гарантирате качествено отремонтиране на покривното покритие е повече от необходимо да използвате услугите на професионална фирма, която се занимава с такава дейност.

Ние от ВалФорс ЕООД предлагаме на нашите клиенти смяна на керемиди, като част от цялостен ремонт на покрив или самостоятелна услуга. Нашият екип от професионалисти извършва щателен оглед на цялата покривна конструкция и намира безпроблемно всяка пукната керемида.

При нужда извършваме и подмяна на изгнили дървени подпори, които застрашават цялостта на конструкцията. Независимо какво е естеството и големината на проблема на вашия покрив, можете да се обърнете към нас. Ще получите отговорно и високо професионално отношение.

Екипът ни е от опитни специалисти, които с лекота ще извършат смяна на керемиди като на целия покрив, така и само в конкретен участък. Ние сме изцяло на ваше разположение и сме създадени да отговорим на нуждите ви.