Ремонтни дейности на покривни конструкции

Ако покривът на блока ви тече или са се образували големи, влажни петна по стените на последния етаж, то няма какво да отлагате повече – имате нужда от ремонт на покрив на панелен блок. Проблемът при българите, съжителстващи в блокове е, че трудно събират средства, който да вложат в каквито и да е ремонтни дейности.

Най-често се получава така, че хората от последния етаж поемат разноските, а всъщност течовете от покрива засягат всички живущи. При не навременно отстранен проблем, влагата се разпространява бързо, обхващайки последователно етаж след етаж. За това е нужна бърза реакция, която ангажира по равно всички съседи в панелния блок.

Кои са най-честите причини за повреда на покрива?

счупени керемидиПричините за повреда на покривната конструкция са от най-различно естество. Атмосферното влияние, човешката намеса и индустриалните газове бавно, но сигурно намаляват живота на вашия покрив. Материалите, които са използвани за изолация се износват и имат нужда от ремонт, за да се предотвратят сериозни щети в самите жилища.

Повредите по плоския покрив могат да бъдат свързани с отлепяне на минералната защита, напукване на хидроизолацията, неправилно монтирана или износена отводнителна система и още много други. Цялостния ремонт на покрив на панелен блок може да обхване един много широк спектър от услуги, зависи какво е състоянието му и какви са желанията на клиентите.

Истинските професионалисти държат на качеството на материалите, които използват и опита трупан с години. Ние сме събрали точно такъв екип от специалисти и твърдо заставаме с името си зад работата си. Във ВалФорс ЕООД изпипваме и последния детайл, така че да сме сигурни, че всичко е извършено на високо професионално ниво.

При ремонт на плосък покрив обръщаме специално внимание на коминната система и отводнителната система. Не пропускаме и правилното окабеляване. Всички дребни дейности се извършват с голямо внимание, за да не предизвикат нуждата от нов ремонт на покрива още на следващата година.

полагане на изолация на покривКогато избираме най-подходящия материал за хидроизолация се съобразяваме с няколко много важни фактора – състоянието на покрива, климатичните особености на района и не на последно място желанията на клиента. Предлагаме най-добрия вариант, която да отговори на вашите очаквания без да прави никакъв компромис с качеството.

За ремонт на покрив на панелен блок ние ви предлагаме няколко вида хидроизолационни системи –  обмазващи битумни и полимерни продукти, битумни мушами, фиброциментни и метални плоскости. Всички те са доказано качествени и издържливи и със сигурност ще удължат чувствително живота на плоския покрив.

Доверете се на нашия професионализъм винаги, когато се нуждаете от ремонтни дейности, касаещи покривни конструкции.