Ние сме Валфорс

Валфорс ЕООД София – лидер за реновиране на покривни конструкции.

Валфорс сме фирма, която се занимава с ремонти на покриви, поставяне на хидроизолация и друг широк набор от ремонтни дейности и строителни услуги извън тази дейност – всяка, от които е изпълнена с професионализъм и качество. Нашата репутация се гради на личното ни отношение към клиента, качеството на услугите ни, коректното и бързо изпълнение на поръчката и гаранцията за работата ни.

Екипът ни  е съставен от професионалисти с дългогодишен опит и знания в сферата на ремонтните дейности. Служителите ни са се доказали в това, което правят, притежават дълги години опит в едни от най-големите строителни фирми в страната и чужбина.

Ние създадохме Валфорс, за да обединим всички експерти в сферата на едно място, където да предлагаме най-добрите и качествени услуги на конкурентно способни цени.

Експертни ремонтни дейности

Услугите и дейностите, които предлага Валфорс са най-добрите на пазара, с доказано портфолио от клиенти и гаранция за качеството на работата.

За нас клинтът е винаги прав и е привилегия да работим с него. Личното ни отношение към него и нуждите му е предпоставка да бъдем първия избор на всеки, нуждаещ се от ремонтни дейности и поставяне на хидроизолация в своя дом или офис.

Ние използваме най-новите и качествени строителни материали, работим прецизно и бързо, спазвайки всички условия и изисквания, указани от опита ни, за да можем след приключването на ремонта, да дадем гаранция за качеството си на работа.

Изберете Валфорс за вашите ремонтни дейности, поставяне на хидроизолация и строителните услуги, от които се нуждаете, защото ние не губим времето на нашите клиенти.